
När jag var nere hos kinesen efter fikan med Kirsi gjorde jag äntligen slag i saken och köpte ingefärsgodiset jag så länge har tittat på men inte vågat köpa. Sen jag kom hit har jag blivit en riktig sucker för ingefära; jag dricker Bionade (apelsin/ingefära) och te med annanas och ingefära, men jag kunde inte tro att jag skulle gilla (sågott som rent) ingfärsgodis. Men det gjorde jag! En fin upptäckt mitt i tentapluggandet.
4 kommentarer:
dagens tips blir då ingefärsavkok -- finhacka en liten knöl och koka några minuter.. och så honung i det. tokgott och nyttigt =)
Fredrik; alltså, ska man låta det stelna eller ska man dricka det? Eller hur menar du? :)
du kokar te helt enkelt, men med hackad ingefära istället för teblad =)
Ach so, verstehe! :)
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida