tisdag 3 juli 2007

Bon bon au gingembre

När jag var nere hos kinesen efter fikan med Kirsi gjorde jag äntligen slag i saken och köpte ingefärsgodiset jag så länge har tittat på men inte vågat köpa. Sen jag kom hit har jag blivit en riktig sucker för ingefära; jag dricker Bionade (apelsin/ingefära) och te med annanas och ingefära, men jag kunde inte tro att jag skulle gilla (sågott som rent) ingfärsgodis. Men det gjorde jag! En fin upptäckt mitt i tentapluggandet.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

dagens tips blir då ingefärsavkok -- finhacka en liten knöl och koka några minuter.. och så honung i det. tokgott och nyttigt =)

3 juli 2007 kl. 22:32  
Blogger i sa...

Fredrik; alltså, ska man låta det stelna eller ska man dricka det? Eller hur menar du? :)

3 juli 2007 kl. 22:53  
Anonymous Anonym sa...

du kokar te helt enkelt, men med hackad ingefära istället för teblad =)

4 juli 2007 kl. 00:18  
Blogger i sa...

Ach so, verstehe! :)

4 juli 2007 kl. 19:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida